Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 07 Martie 2021 - 18198 vizitatori azi
Spectacolul de cantece si jocuri traditionale romanesti "Din Batrani".

Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud prin Serviciul Conservarea, Cercetarea, Protejarea si Promovarea Culturii Traditionale in parteneriat cu Mitropolia Clujului, Maramuresului si Salajului, Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului si Protopopiatul Ortodox Bistrita va invita vineri, 18 octombrie 2019, ora 18:00, la Spectacolul de cantece si jocuri traditionale romanesti "Din Batrani", un eveniment cultural organizat in contextul Anului Omagial al Satului Romanesc, desfasurat cu binecuvantarea si in prezenta Inaltpreasfintitului Mitropolit Andrei.

            Participa: Taraful Traditional "Paunita" din Sangeorz-Bai, Lenuta si Teodora Purja, Sergiu Purja Negrean, Ansamblul Folcloric "Ciobanasul" din Sieut, Formatia de jocuri traditionale din Frata (judetul Cluj), Ansamblul "Arcanul" din Fundu Moldovei (judetul Suceava), Calin Brateanu si Taraful "Obcina" din Bucovina.   

            Invitat special: Grigore Lese.

            Regia si prezentarea spectacolului: Smaranda Muresan.

 

            Spectacolul va avea loc vineri, 18 octombrie 2019, ora 18:00, la Centrul Cultural "Dacia" din Bistrita, in Sala de Spectacole "Valeria Peter Predescu".

            De la ora 17:15 va avea loc Lansarea Revistei de Cultura "SPICE" a Centrului Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud - Serviciul Cultura Traditionala.

Biletele se gasesc la Casieria Centrului Cultural "Dacia" din Bistrita.

 

            Va asteptam cu drag!

 

 

0 comentarii2611 vizualizări07 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0