Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Luni 13 Iulie 2020 - 17784 vizitatori azi
Expozitia de primavara Brickenburg.

Dragi vizitatori, cu bucurie anuntam organizarea primei expozitii dupa o lunga perioada in care Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud si-a restrans activitatea cu publicul! Din 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului deschidem expozitia devenita deja traditionala "Expozitia de primavara Brickenburg" organizata in parteneriat cu Asociatia Brickenburg. In cadrul celei de a saptea editii vor fi expuse modele LEGO cu tematica diversa. Primii 5 vizitatori vor fi rasplatiti cu un premiu surpriza de catre organizatori!

Expozitia reflecta o preocupare de mai bine de 40 de ani a expozantilor pasionati de LEGO si se adreseaza atat copiilor cat si adultilor, provocati sa descopere misterele spatiului prin prisma jocului. Fascinanta lume a cosmosului reconstituita din piese LEGO poate fi vizitata de catre toti cei interesati in perioada 1 iunie-5 iulie 2020, in intervalul orar 10-18.

Pentru o buna desfasurare a activitatii facem urmatoarele precizari: se permite accesul vizitatorilor numai in conditiile purtarii obligatorii a mastii individuale si dupa verificarea temperaturii de catre reprezentantul muzeului; nerespectarea acestor prevederi conduce la refuzul accesului. Totodata, vizitatorii sunt rugati sa respecte traseele indicate de personalul de specialitate al muzeului. Accesul in expozitie este permis in grupuri de maximum 3 persoane (cu exceptia familiilor cu 2 sau mai multi copii), la un interval de 10-15 minute. Toate aceste reguli le puteti gasi aici.

Va asteptam cu drag!

 

Manager,

Alexandru Gavrilas

0 comentarii1057 vizualizări29 mai 2020
rss 2.0
rss 2.0