Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Sambata 04 Iulie 2020 - 11702 vizitatori azi
Elevii si studentii beneficiaza de o reducere cu 50% a pretului biletelor de intrare la GALA BISTRITA FOLK ZECE.

A zecea editie a festivalului Bistrita Folk va fi marcata printr-o gala extraordinara Bistrita Folk Zece, care se va desfasura vineri, 18 noiembrie la Sala Polivalenta, incepand cu ora 18.00. Invitati extraordinari in acest spectacol de gala vor fi grupul Pasarea Colibri, Ducu Bertzi&Mihai Nenita, Ioan Gyuri Pascu si Maria Gheorghiu, alaturi de care vor concerta si alte nume binecunoscute in muzica folk, dar si tineri folkisti bistriteni.

Biletele de intrare la acest spectacol au fost puse in vanzare la Centrul Cultural Municipal, iar in ziua galei acestea vor putea fi achizitionate si la ghiseul de la Sala Polivalenta. Elevii si studentii beneficiaza de o reducere cu 50 la suta a tarifului biletelor, intrarea acestora urmand sa se faca pe baza carnetului de elev sau student.

    Gala Bistrita Folk Zece este organizata de Centrul Cultural Municipal Bistrita si ASCRIM, cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Bistrita, al Centrului Judetean pentru Cultura, Radio Cluj si al Directiei Judetene de Sport si Tineret Bistrita-Nasaud.

 

 

                                                                  Presed. ex. ASCRIM Florin Sasarman

 

0 comentarii1855 vizualizări14 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0