Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 05 Iulie 2020 - 1652 vizitatori azi
Intalnirea cu colinda strabuna.

Cotidianul Rasunetul si Cercul Militar Bistrita au adus bucuria Nasterii Domnului printru-un concert extraordinar intitulat sugestiv "Intalnirea cu colinda strabuna". Grupurile de colindatori coordonate de indragita interpreta Cornelia Ardelean Archiudean "Vin colindatorii" si "Doinita" de la Cercul Militar Bistrita, alaturi de "Cununa Graului" din Ocnita au adus in fata publicului care a umplut pana la refuz sala de spectacole o raza de bucurie intru asteptarea Craciunului. Colindatorii de la "Datina" din Mariselu, alaturi de cei din Chintelnic au prezentat un program de colinde arhaice, intregit de evolutia Grupului "Athanatos".
Preotii Iuliu Iustin Somodean (preotul Garnizoanei), parintele paroh din Mariselu Aurelian Poptean, preotul paroh din Chintelnic, Grigore Linul au adus invatamintele din cartile sfinte, legate de aceasta perioada. Manifestarea coordonata cu dragoste pentru sarbatori de seful Cercului Militar, col. Florentin Archiudean a fost ca un popas pe drumul credintei, cititorii celul mai stiut ziar din judet fiind parte integranta in acest eveniment. Se aud colindele pe drumul spre mantuire…

 

Menut Maximinian.

 

0 comentarii2688 vizualizări21 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0