Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 20 Februarie 2020 - 15460 vizitatori azi
Vernisajul unei noi expozitii a Fotoclubului Axxa la sala ArtGaleria.

Joi 26 ian 2012 la orele 18:30 va avea loc vernisajul unei noi expozitii a Fotoclubului Axxa la sala ArtGaleria de pe pietonal. Expozitia contine 32 de lucrari realizate la Colibita, locul de desfasurare a "Colocviului National de Arta Fotografica editia a 2-a 2011" organizat de Asociatia Artistilor Fotografi din Romania impreuna cu Centrul Judetean de Cultura Bistrita-Nasaud si Fotoclub Axxa.  Desi participantii la colocviu au fost artisti fotografi din toate colturile tarii precum si din Republica Moldova, Ucraina si Ungaria, cu totii au fost impresionati de frumusetea zonei Colibita, multi dintre ei vizitand pentru prima data aceste locuri. Prin fotografiile realizate, cu siguranta s-a facut o promovare foarte buna Colibitei, a acestui loc cu care judetul nostru se poate mandri.

 Expozitia la care va invitam este parte a unui proiect amplu la nivel national si anume Luna Fotografiei in Romania care a fost decretata ca fiind luna Ianuarie.  Tot in cadrul acestui proiect, colegul nostru de fotoclub Mihai Filipoaia a avut saptamana trecuta la Cluj-Napoca vernisajul expozitiei personale " Aproape liniste" expozitie ce a putut fi vizionata si la Bistrita cu cateva luni in urma.

 Asadar invitam toti iubitorii de fotografie joi seara la ArtGaleria pe pietonal la o poveste in cadrul vernisajului expozitiei  noastre, aceasta ramanand pe simeze pentru urmatoarele 3 saptamani.

  Toni Pal-Presedinte Fotoclub Axxa


Cu stima,  Robert Kovacs mAAFR | fotograf profesionist


i.i. KOVACS G. ROBERT
Str. Emil Rebreanu Nr. 384
420098 Bistrita ROMANIA
www.robertkovacs.ro
M: 0741-75.45.35, 0733-27.79.10

 

0 comentarii2121 vizualizări25 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0