Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 25 Februarie 2021 - 16610 vizitatori azi
Vernisajul expozitii "Colibita" a Fotoclubului Axxa la sala ArtGaleria(15 poze)

Joi a avut loc vernisajul unei noi expozitii a Fotoclubului Axxa la sala ArtGaleria de pe pietonal. Expozitia contine 32 de lucrari realizate la Colibita, locul de desfasurare a "Colocviului National de Arta Fotografica editia a 2-a 2011" organizat de Asociatia Artistilor Fotografi din Romania impreuna cu Centrul Judetean de Cultura Bistrita-Nasaud si Fotoclub Axxa.  Desi participantii la colocviu au fost artisti fotografi din toate colturile tarii precum si din Republica Moldova, Ucraina si Ungaria, cu totii au fost impresionati de frumusetea zonei Colibita, multi dintre ei vizitand pentru prima data aceste locuri. Prin fotografiile realizate, cu siguranta s-a facut o promovare foarte buna Colibitei, a acestui loc cu care judetul nostru se poate mandri.

 Noua expozitie este parte a unui proiect amplu la nivel national si anume Luna Fotografiei in Romania care a fost decretata ca fiind luna Ianuarie.  Tot in cadrul acestui proiect, colegul nostru de fotoclub Mihai Filipoaia a avut saptamana trecuta la Cluj-Napoca vernisajul expozitiei personale " Aproape liniste" expozitie ce a putut fi vizionata si la Bistrita cu cateva luni in urma.

 Asadar invitam toti iubitorii de fotografie la ArtGaleria pe pietonal, aceasta ramanand pe simeze pentru urmatoarele 3 saptamani.

 

Toni Pal-Presedinte Fotoclub Axxa
Robert Kovacs mAAFR | fotograf profesionist0 comentarii2737 vizualizări27 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0