Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 26 Februarie 2021 - 45606 vizitatori azi
Concursul de creatie literara pentru copii "Ion Pop - Reteganul".

Biblioteca Judeteana Bistrita - Nasaud in colaborare cu Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita - Nasaud, organizeaza Concursul de creatie literara pentru copii "Ion Pop - Reteganul". Obiectivul Concursului este incurajarea creativitatii literare si a lecturii in randul elevilor de nivel gimnazial.

Regulamentul Concursului:

a. concursul se organizeaza pe doua sectiuni.

sectiunea I : clasele V-VI

sectiunea II : clasele VII-VII

  1. concursul se adreseaza elevilor din judetul Bistrita - Nasaud.
  2. concurentii sunt rugati sa transmita cate o poveste, cu subiect la alegere, de maximum 5 pagini (font Times New Roman, marimea fontului 12, spatiul intre randuri 1,5).

d.  povestile se vor transmite Bibliotecii Judetene Bistrita - Nasaud,

pe adresa de e-mail bjbistrita@yahoo.ro, pana pe data de 20 a fiecarei luni.

  1. pentru fiecare sectiune in parte, un juriu format din trei scriitori si trei bibliotecari vor selecta trei povesti care se vor premia.
  2. premiile constand in bani si carti, se vor acorda in ultima zi lucratoare a fiecarei luni in cadrul unei ceremonii la care vor participa bibliotecari, scriitori, oameni de cultura si arta, profesori, elevi si parinti.
  3. la sfarsitul fiecarui an, povestile premiate se vor aduna intr-o carte editata cu sprijinul Bibliotecii Judetene Bistrita - Nasaud.

 Concursul debuteaza cu luna decembrie a anului 2012 iar premierea lucrarilor se va face in data de 15 ianuarie 2013 la ora 15:00.

 

Biblioteca Judeteana Bistrita - Nasaud

     Director interimar

      Marcel Seserman.

 

.

Foto - Bistritanews.ro

0 comentarii2156 vizualizări14 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0