Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 25 Februarie 2021 - 41518 vizitatori azi
O seara Caragiale in exclusivitate pentru Colegiul National "Andrei Muresanu".

In cadrul manifestarilor culturale care aniverseaza Anul Caragiale, vineri, 23 noiembrie, ora 19.00 la Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc" va avea loc in exclusivitate pentru  Colegiul National "Andrei Muresanu" spectacolul cu piesa "O noapte furtunoasa" de I.L.Caragiale in regia lui Emanuel Petran. In distributie actori ai teatrului National si ai Teatrului Maghiar din Cluj-Napoca.

            Manifestarea face parte din proiectul "Periplu cultural" coordonat de prof. Aurelia Hiruta si este initiata de Colegiul National "Andrei Muresanu", Bistrita in parteneriat cu Asociatia Culturala "Teatru acum" din Cluj-Napoca.

In deschiderea spectacolului cativa elevi ai colegiului  vor prezenta un material  cu informatii despre viata si activitatea lui I.L.Caragiale, iar la final elevii si profesorii vor putea intra intr-un dialog liber cu actorii clujeni. La spectacol sunt invitati si reprezentanti  ai Inspectoratului Scolar Judetean, ai Comitetului de parinti pe scoala, precum si ai administratiei colegiului.

            Spectacolul va deschide Festivalul de teatru "Liviu Rebreanu" de la Bistrita, ajuns anul acesta la cea de-a opta editie.

                    Prof. Aurelia Hiruta.

0 comentarii2121 vizualizări23 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0