Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 26 Februarie 2021 - 306 vizitatori azi
Expozitia de fotografie "Valea Salautei".

Fotoclub Axxa va invita joi, 31 ianuarie 2013, la ARTGaleria de pe pietonalul Liviu Rebreanu, de la ora 18.30 la expozitia de fotografie intitulata generic "Valea Salautei". Fotografiile au fost realizate in cadrul "Taberei de creatie fotografica Telciu", editia a IIIa, desfasurata in septembrie 2012.

S-a incercat documentarea fotografica a zonei cuprinse intre Salva si Dealul Stefanitei precum si zonele adiacente, cum ar fi Bichigiu si Suplai.

Cei 15 participanti, parte dintre ei invitati din alte zone ale tarii, artisti consacrati in fotografia din Romania cum ar fi Felician Sateanu, Eugen Moritz sau Mircea Albu, au remarcat frumusetea si potentialul fotografic al zonei.

In cele 3 zile s-au realizat sute de fotografii documentare care, data fiind viteza cu care satul romanesc isi schimba infatisarea, vor reprezenta o reala valoare peste cativa ani.

Cele 32 de lucrari din expozitia de fata, incearca sa prezinte viziunea artistica a fotografilor participanti, pusa in valoare de printurile de dimensiuni mari de o calitate tehnica de inalta clasa.

Asadar invitam iubitorii de fotografie sa ne fie alaturi, joi 31 ianuarie, orele 18.30, la un pahar de vin bun si la o discutie placuta pe seama lucrarilor expuse.

Cu stima,
Robert Kovacs AAFR | fotograf profesionist


0 comentarii1960 vizualizări30 ianuarie 2013
rss 2.0
rss 2.0