Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Vernisaj expozitia personala-Made in Romania-Robert Kovacs la Slatina.

Slatinenii care au trecut pragul Centrului Cultural Eugen Ionescu au avut ocazia sa admire o expozitie unica, in care Robert Kovacs a reusit sa imortalizeze latura autentica si traditionala a Romaniei. Castigatorul salonului Etnografica a surprins imagini expresive din fascinanta lume a satului.

Robert Kovacs a inceput sa fotografieze in urma cu 11 ani, iar, de atunci, fotografia a devenit repede o pasiune. Romania vazuta prin obiectivul sau este una pura si traditionala. Intr-o lume in care inoxul, termopanul si marmura iau locul caselor din chirpici, cu prispa din lemn, iar industrializarea capata tot mai mult teren in fata turmelor manate de ciobani, tanarul fotograf a reusit sa surprinda autenticitatea satului romanesc.

Cu cele 34 de lucrari expuse in foaierul centrului Cultural Eugen Ionescu, Robert Kovacs ofere o lectie despre fotografie.

Castigarea medaliei de aur la Salonul de Fotografie Etnografica nu a putut decat sa il onoreze si sa il ambitioneze sa isi doreasca mai mult.

Nici peisajul slatinean nu l-a lasat indiferent pe Robert. Dintre obiectivele care in curand vor face subiectul fotografiilor sale se afla Podul Olt, dar si alte imagini observate de pe Dealul Gradiste.

 

Foto: Ionela Fugaretu.

0 comentarii3129 vizualizări25 februarie 2013




rss 2.0
rss 2.0