Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 26 Februarie 2021 - 43914 vizitatori azi
A fost... odata ca niciodata.(65 de poze)

Odata ca niciodata - Concursul international de creatie plastica organizat de Asociatia "Odata ca niciodata" si Colegiul National "Liviu Rebreanu", in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, Primaria si Consiliul Local al Municipiului Bistrita,Biblioteca Nationala a Romaniei, UAP Bistrita a ajuns la editia a V-a.

Vernisajul expozitiei a avut loc in 26 februarie 2013 la Galeria de Arta ARCADE 24 din Bistrita.

Concursul international de creatie plastica "Odata ca niciodata" face parte din categoria activitatilor extrascolare si urmareste dezvoltarea interesului si gustului pentru lectura, exersarea potentialului creativ, expresiv al desenulu copilului, dar si dezvoltarea unor relatii de colaborare cu scoli din tara si din alte tari.

Concursul s-a desfasurat pe trei sectiuni: Basmele lumii, lucrari in Alb-Negru si Fratii Grimm. Copiii au putut folosi orice tehnica de lucru; in cadrul expozitiei fiind expuse lucrari in creion, acuarela, creioane colorate, carioca, tus, cerneala, colaj, mozaic, ulei.

In cadrul editiei din acest an participa copii din opt tari: Germania, Grecia, Republica Moldova, Franta, Spania, Tunisia, Polonia si Romania.

Lucrarile expuse pe simezele galeriei vor putea fi admirate de cei care nu vor reusi sa ajunga la vernisaj pana in data de 6 martie 2013.

.

Foto - Marius Chiuzan.

2 commentarii2730 vizualizări27 februarie 2013
rss 2.0
rss 2.0