Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Duminica 07 Martie 2021 - 29186 vizitatori azi
Spectacol de teatru oferit de persoanele private de libertate pe scena Sinagogii.

Luni, 15 iulie 2013, incepand cu ora 18.00, pe scena Sinagogii din Bistrita va urca  trupa de teatru "ANONIMUS", formata din persoane private de libertate din Penitenciarul Bistrita, pentru a sustine reprezentatia piesei "Trisez cu viata cand se intrerupe sonorul".

Scenariul se bazeaza pe texte de Cristian  Popescu si Matei Visniec, precum si pe insemnarile persoanelor private de libertate care au participat la atelierele de scriere dramatica "Detinuti de hartie", coordonate de poetul Claudiu Komartin.

Piesa este pusa in scena cu aportul Asociatiei "Argument" Bistrita, reprezentata de Camelia Toma - regizor si Ana Toma - scenograf.

Activitatea urmareste valorizarea prin arta a potentialului creator al persoanelor din detentie, iar scena si rolurile interpretate vor oferi cadrul oportun de transfigurare, de exprimare libera si "evadare" temporara din conditia de persoana privata de libertate

Accesul pentru toti cei interesati de aceasta manifestare este liber.

 

 

 

Inspector principal de penitenciare Laura OPRIS

Purtator de cuvant PENITENCIARUL BISTRITA

 

Telefon: 0263/238.175,      0741/265.809

e-mail: laura.opris@anp.gov.ro

0 comentarii2513 vizualizări12 iulie 2013
rss 2.0
rss 2.0