Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Sambata 27 Februarie 2021 - 16530 vizitatori azi
Biserica Evanghelica din Bistrita - Inapoi spre viitor.

Ne face o deosebita placere sa va comunicam programul zilei de duminica, 25 august 2013, si sa va adresam din nou invitatia de a participa la o seara de sarbatoare dedicata aniversarii Bisericii Evanghelice Bistrita, edificiu-simbol al municipiului. Acest eveniment reprezinta o continuare a unui proiect european derulat de catre Asociatia Cultural-Artistica "HARA", proiect intitulat "Biserica Evanghelica din Bistrita - Inapoi spre viitor", al carui obiectiv specific l-a constituit cresterea gradului de atractivitate ca si destinatie turistica a Bisericii Evanghelice din Bistrita.

 Seara de duminica va fi organizata de catre Asociatia Cultural-Artistica "HARA" in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita si cu Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc" Bistrita. Artistii care vor evolua pe scena din centrul municipiului, incepand cu ora 18.00, sunt:

-        Lion & Cristina, BN-Ritm, Izabela Miron, Floris, White December, Lorena Turcu, In Action, Larisa Rupea, Aurelia Coman, trupa de majorete.

-        Andreea Morariu

-        Blood Print

-        Anda Adam

-        CRBL

-        Hara

-        Taxi

 

Seara se va sfarsi cu un foc de artificii.

Va multumim pentru implicare si colaborare si va asteptam cu drag.

 Cu prietenie,

Flavius Buzila

 

0 comentarii2093 vizualizări22 august 2013
rss 2.0
rss 2.0