Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 31 Mai 2020 - 2656 vizitatori azi
Inceput de an scolar.

 

Este pentru prima data in ultimii treizeci de ani cand inceputul anului scolar nu ma va gasi in interiorul sistemului de invatamant si realizez ca voi fi atasata toata viata de emotiile momentului.

 Intr-o societate care adesea constata prezenta in spatiul public a unor false modele de succes, ma adresez elevilor care incep astazi anul scolar cu mesajul ca doar munca cinstita, inteligenta creativa si exersarea continua a intelectului pot constitui fundamente ale succesului in viata! Numai studiul si educatia formeaza oameni  capabili sa faca fata provocarilor vietii. 

 Ii felicit pe colegii mei pentru eforturile, adesea insuficient apreciate de catre societate, de a forma generatii de elevi si, nu in ultimul rand, le doresc parintilor un an scolar fast pentru copiii lor, convinsa ca implicarea lor in procesul educational, intr-o stransa  colaborare cu dascalii, este o sursa de solutii pentru problemele invatamantului romanesc.

 Bafta tuturor si un an scolar plin de succese!

     

 Ministru delegat pentru dialog social 

Adriana Doina Pana. 

 

                                                 13 Septembrie 2013

                                                              Bucuresti

      

 

 

0 comentarii2205 vizualizări13 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0