Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 27926 vizitatori azi
Scolile planteaza copaci in cadrul unui eveniment fenomen la nivel global!

LICEUL TEHNOLOGIC AGRICOL BISTRITA organizeaza o zi speciala pe 19 Septembrie 2013, ora 15.30 la GRADINITA Nr. 6 , str. Sieului (langa SPITALUL DE ONCOLOGIE SI BOLI INFECTIOASE ).

Pe 19 Septembrie 2013, LICEUL TEHNOLOGIC AGRICOL BISTRITA va planta copaci alaturi de alte scoli din intreaga lume. Primii copaci vor fi plantati la amiaza in Oceania, apoi pe celelalte continente: Asia, Europa si Africa, iar lantul de copaci va ajunge in cele din urma si in cele doua Americi. Iar toate acestea vor avea loc intr-o singura zi!

Acest eveniment a dobandit din cel in ce mai mult succes an de an. De exemplu, anul trecut, peste 5000 de scoli din 132 de state de pe glob au plantat 600 000 de copaci in cursul acestei zile. Iar anul acesta evenimentul va avea o amploare si mai mare.

Plantarea de copaci este importanta pentru noi toti. Mai intai, pentru ca ne aminteste de natura si de importanta protejarii ei. In alt doilea rand, am ales acesta zi a Pacii Mondiale pentru a marca pacea si continuitatea vietii. Cu activitatea noastra de plantare din aceasta zi vom contribui si vom ajuta Organizatia Natiunilor Unite sa atinga cele opt obiective globale de dezvoltare ale mileniului. De aceea, invitam pe aceasta cale presa si media locala sa ne ajute in demersul nostru din 19 Septembrie 2013 si sa faca public importanta evenimentului la care scoala noastra ia parte.

Plant a tree for Peace 2013 - este o campanie organizata de Learning about Forests - LEAF si ENO-Environment Online, o scoala globala virtuala pentru cresterea responsabilitatii fata de mediu si dezvoltarea sustenabila.

Scolile din intreaga lume abordeaza aceleasi subiecte cu privire la mediul inconjurator si impartasesc rezultatele activitatii de invatare in comunitatile din care provin si lumii intregii pe internet.

Va invitam sa plantati alaturi de noi si va asteptam la ora 15.30 , la Gradinita Nr. 6 Bistrita .

 

 

Liceul Tehnologic Agricol Bistrita.

0 comentarii2422 vizualizări17 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0