Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
5 octombrie - ziua EDUCATORULUI.(55 de poze)

Este ziua educatorului, a celui care ne da la fiecare "soare si margaritare". Asociatia Parintilor Elevilor de la Scoala Gimnaziala Nr. 1 si-a premiat dascalii joi, 3 octombrie de la orele 17.00, intr-un cadru festiv si cald. Initiativa acestei festivitati a avut-o presedinta asociatiei, Nicoleta TOMA si vicepresedinta Ani BOB. Au participat parinti, elevi, toate cadrele didactice si personalul nedidactic, Inspectorul General al ISJ B-N-profesor CAMELIA TABARA, fosta eleva a acestei scoli, Inspector Resurse Umane- DOREL COSIC, Inspector Consiliere si Activitati Educative- MONICA BUBOLY, Inspector Management Institutional si Mentorat- Gavril Campan, fost invatator al scolii, precum si fondatorul acestei asociatii- domnul MARIUS CHIUZAN care a ramas alaturi de noi chiar daca nu mai are copii in scoala!. Festivitatea a fost condusa de presedinta asociatiei avand alaturi conducerea scolii, director Mia Sigovan, director adjunct Ancuta Mihaiu, responsabil programe si proiecte educative Veronica Cimpenu si distinsii invitati. Dupa un frumos cuvant de deschidere referitor la educatie si educatori rostit de doamna profesor pentru invatamant primar- Nicoleta Toma, au luat cuvantul invitatii si directoarea scolii. Toti au rostit cuvinte de lauda adresate personalului scolii si au adus multumiri acestora. Am apreciat tot ce a spus doamna Inspector General dar cel mai mult am apreciat urmatoarea fraza: "in calitate de mama, am deschis caietele copiilor mei si mi-a placut ce am vazut", cred ca aceasta spune totul despre munca noastra. A fost un moment de mare incarcatura emotionala caci asa cum spunea doamna directoare "ce poate fi mai frumos decat sa fii MAMA si DASCAL"??!

A urmat inmanarea diplomelor de merit, flori si plachete pentru performanta deosebita in munca depusa in scoala pentru toti dascali. Mai departe las imaginile sa vorbeasca.

MULTUMIM FRUMOS PARINTILOR SI ORGANIZATORILOR!!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI NEOSTENITI EDUCATORI!!!!!

 

Cu mare drag si respect, profesor MARIA  POP.

 

 

0 comentarii2947 vizualizări05 octombrie 2013




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0