Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 25 Mai 2020 - 11960 vizitatori azi
Din suflet pentru suflet.....

Ca in fiecare an la data de 16 Octombrie, Liceul Tehnologic Agricol Bistrita, marcheaza "Ziua Mondiala a Alimentatiei" printr-o serie de actiuni menite sa promoveze o alimentatie sanatoasa.

Anul acesta, pentru a aduce o bucurie celor varstnici, scoala noastra a organizat o actiune -din suflet pentru suflet-, la azilul de batrani din Bistrita, actiune care a constat in oferirea de fructe (mere, pere, struguri, gutui), mici atentii, precum si aranjamente florale, realizate din dovleci, crizanteme, trandafiri si frunze, pregatite cu mare drag de catre elevii cursurilor de zi si seral. Cea mai mare bucurie pentru noi a fost aceea de a le putea aduce zambetul pe fete, chiar si daca numai pentru cateva clipe. Unul dintre momentele impresionante a fost atunci cand cateva dintre persoanele care locuiesc la azil ne-au cerut sa facem o poza de grup, pentru a-si aminti de aceasta zi.

Ne-am despartit cu promisiunea de a reveni si cu alte ocazii, sperand ca exemplul nostru va fi urmat, pentru ca a face o bucurie nu necesita un prea mare efort.

 

Liana Beudean,

Liceul Tehnologic Agricol Bistrita.

0 comentarii2373 vizualizări17 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0