Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 25 Mai 2020 - 12398 vizitatori azi
Zana Toamna la Scoala Gimnaziala Sieu-Magherus.

Cati dintre noi am spune : "Lasa-mi toamna pomii verzi…", dar ce parca ea ne asculta!?...nici vorba! Toamna are misiunea ei: cheama bruma, rugineste si ademeneste frunzele, sperie florile, descuie cerul si adduce ploi reci, dese si marunte; copacii indoiti de vant plang cu lacrimi de frunze, pasarile pleaca neaplaudate. Si cate nu mai face…

Dar e si frumoasa; da naturii un aramiu cum nici un alt anotimp nu poate. Si apoi e bogata!

"Bogata" a fost si activitatea elevilor de la Scoala  Gimnaziala Sieu-Magherus, care au sarbatorit frumusetea, darnicia si avutia toamnei - printr-un manunchi de activitati didactice: parada mastilor, dansul frunzelor, dovleacul- premiat; apoi si activitati tip concurs: ghicitori (fructe - legume), expresii frumoase despre toamna, indemanare si  bun -gust ( au cusut o tinuta de toamna- "Zana Toamna"), au curatat usturoi, au separate boabe de cereale, legati la ochi au recunoscut fructe si legume, iar la urma au "gatit" o ciorba de legume.


Au fost  indrumati de directorul scolii - prof. Turcu Marcela, de profesori  diriginti si  de invatatori.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii5180 vizualizări01 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0