Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 26 Mai 2020 - 31348 vizitatori azi
SCOALA-ELEVI-FAMILIE.(16 poze)

Dincolo de rezultatele bune la invatatura, olimpiade si concursuri, Scoala Gimnaziala Nr. 1, Bistrita se mandreste si cu activitatile educative, proiectele la nivel de scoala, judet sau regionale. Astfel in cadrul priectului "SCOALA-ELEVI-FAMILIE", aflat la editia a IV-a, la initiativa elevilor s-a organizat joi, 7 noiembrie 2013, o petrecere cu masti a claselor a VIII-a. Initiativa a venit din partea elevei  Paula Toma, clasa a VIII-E iar pentru clasa a VIII-a D a raspuns Bianca Rusu iar la a VIII-a C, Denisa Linul. Activitatea s-a desfasurat in holul scolii si a fost supravegheata de dirigintii claselor respective, Veronica Cimpeanu, Elena Cosma si Pop Maria. A fost o mare varietate de costume si masti, de la elegant la inspaimantator, de la machiaje simple la sofisticate sau interesante. Cele trei profesoare le-au facut o surpriza si au premiat cele mai reusite costume "Cea mai eleganta domnita", "Cel mai elegant domn", "Cea mai lunga rezistenta in costum", "Cea mai frumoasa pisicuta", "Cel mai interesant machiaj", "Un soricel speriat" precum si diplome pentru organizatori si cel mai bun D.J..

Elevii s-au relaxat si distrat. Consideram ca a fost o activitate reusita si am oferit elevilor ocazia de a socializa de a petrece timp  impreuna in realitate nu numai virtual cum se intampla din pacate in ultima vreme.

 

  Cu mare drag, prof. Maria Pop

0 comentarii3017 vizualizări11 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0