Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 28478 vizitatori azi
De la suflet, la suflet.

Proiectului ZOOTERAPIE (pentru copii cu dizabilitati), va avea loc joi, 5 decembrie 2013, ora 14:00 la Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr. 1, Bistrita. Cateva detalii privind acest proiect:

"De la suflet, la suflet" este un proiect ce se vrea a fi un pas concret  spre punerea in practica a teoriilor psihologice care arata beneficiile interactiunii dintre om si animale. Beneficiarii directi sunt elevii, beneficiarii indirecti sunt cadrele didactice si parintii. Scopul proiectului: Intelegerea interactiunii dintre om si animale (caini), din perspectiva comunicarii, a invatarii de reguli si a istoriei de viata a partenerilor implicati. Zooterapia foloseste prezenta animalelor cu scopul imbunatatirii sanatatii mentale si fizice a unei persoane (calitatea sa de viata). Acesta terapie se bazeaza pe una dintre cele mai vechi fenomene naturale - relatia stransa dintre firea umana si animale. Companie fidela si impartiala, animalele se ataseaza de oameni fara sa-i judece, fara sa le ceara nimic in schimbul afectiunii si devotamentului lor. Astfel, animalele de companie ne ajuta sa reluam contactul cu emotiile noastre.

Joi, 5 decembrie, 2013, cainii FLY, DEX si DEMON vor aduce daruri copiilor.

Coordonatorii proiectului:

Prof. Daniela Macarie(psihoterapeut)

Prof. Livia Oprea(psiholog clinician)

     Daniel Dragne(psiholog clinician)

Parteneri: C.S.E.I. Nr.1, Bistrita si "Scoala de Dresaj Nechita", Sieu Sfantu

 

Va asteptam cu drag!

Prof. DANIELA  MACARIE

 

0 comentarii2261 vizualizări02 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0