Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 31 Mai 2020 - 2420 vizitatori azi
Intalnire regionala a programului educational "Curcubeul schimbarii".

Luni, 20 ianuarie 2014, Inspectoratul Scolar Salaj, a gazduit intalnirea de lucru regionala a echipelor de implementare a Programului educational de promovare a educatiei pentru schimbare la prescolari "Curcubeul schimbarii", din judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Maramures, Satu Mare si Salaj.

La reuniunea de la Zalau, din judetul nostru au participat opt reprezentante ale invatamantului prescolar implicate in derularea proiectului judetean, respectiv inspector scolar Crina Clapou, alaturi de directori de gradinite si metodiste ISJ BN: Gabriela Pintican, Vasilica Gazdac, Viorica Farcas, Liana Moldovan, Ortanta Muresan. Daniela Vranau si Carmen Muscari-Salvan.

Fiecare echipa participanta si-a prezentat proiectul judetean, apoi s-au semnat parteneriatele de colaborare si s-a stabilit un calendar de activitati comune intre cele cinci judete din regiunea de Nord-Vest, care vor avea loc in perioada ianuarie 2014-octombrie 2015, educatoarele din Bistrita-Nasaud fiind cele care vor organiza conferinta regionala finala de diseminare a activitatilor derulate. De asemenea, s-a vizitat Gradinita nr. 10 Zalau pentru realizarea unui schimb de bune practici educationale.

In cadrul proiectului judetean "Curcubeul schimbarii", prezentat la consfatuirile cadrelor didactice din invatamantul prescolar din septembrie 2013, s-au inscris 24 gradinite din judet, respectiv 126 grupe cu 3020 prescolari cu varste cuprinse intre 3-6 ani. Obiectivele proiectului vizeaza promovarea principiilor educatiei pentru schimbare, precum si formarea si cresterea responsabilitatii copiilor prescolari si a educatoarelor fata de problemele lumii contemporane.

 

Prof. Crina Clapou

inspector scolar ISJ BN.

 

0 comentarii3619 vizualizări22 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0