Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 01 Iunie 2020 - 16840 vizitatori azi
Sarbatoarea Dragobetelor-celebrata in C.N.A.M. Bistrita.

Cu ocazia Zilei Dragobetelor, s-au organizat, in Colegiul National "Andrei Muresanu" anumite activitati dedicate acestei sarbatori binecunoscute a iubirii. Elevii dornici de a invata ceva nou au avut parte de un atelier de dansuri in sala mica de sport a liceului, unde toti cei prezenti au invatat o serie de pasi specifici unuia dintre cele mai romantice stiluri de dans, si anume salsa. Maria Majeri a fost cea care i-a initiat pe tineri in tainele acestui dans, greu dar deosebit de frumos. La sfarsitul "lectiei" tineri prezenti s-au declarat multumiti de tot ceea ce au invatat si spera sa repete aceasta experienta cat de curand.

De asemenea, in Centrul de Documentare si Informare a liceului a avut loc un concurs de creatie literara numit "De Dragobete creeaza romaneste". La concurs au putut participa toti elevii dornici de a-si exprima talentul, care au fost rasplatiti de catedra de Limba si Literatura romana cu diplome si carti cu care elevii sa-si potoleasca setea de cunoastere. Au fost premiate locurile I-Vrinceanu Oana, clasa a IX-a E, premiul II-Serban Groza, clasa a XI-a F, premiul III o lucrare semnata Malinis, clasa a IX-a G dar si elevii care au obtinut o mentiune la acest concurs.

Actiunea desfasurata astazi, a fost realizata de Consiliul Scolar al Elevilor din C.N.A.M, impreuna cu directorul educativ Crina Peter, care au reusit, dupa multe pregatiri, sa readuca spiritul traditional inapoi in scoala, chiar daca numai pentru o zi.

 

Chiuzan Cristiana.

0 comentarii3262 vizualizări24 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0