Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 29 Mai 2020 - 9294 vizitatori azi
Olimpiada de interpretare intrumentala.
Luni, 7 aprilie 2014, la Liceul de Muzica Tudor Jarda Bistrita, sala festiva Nicolae Bretan, parter, sala 9, de la ora 9.50 are loc primirea elevilor premianti la etapa nationala a Olimpiadei de interpretare intrumentala si vocala pt elevii de liceu, care a avut loc la Baia Mare in perioada 3-6 aprilie 2014:

- Barani Samuel, cls XII, premiul II - canto clasic, prof. Cristian Cont
- Filipoi Lenuta, cls XII, mentiune - muzica vocala traditionala romaneasca, prof. Cristina Balan, prof. Marioara Buzila
- Timoce Alex, cls X, premiul III - pian, prof. Remus Oniga

- Creta Georgiana, cls XI, premiul de participare, canto clasic, prof. Roxana Costeanu.

Conducerea Liceului de Muzica Tudor Jarda Bistrita, prin director prof. Claudiu Sular, transmite
felicitari tuturor participantilor, elevi si profesori, multumiri parintilor si comunitatii pentru sustinere si increderea acordata, pentru ca acesti elevi de exceptie sa ajunga sa confirme odata in plus valoarea artistica si talentul cu care au fost inzestrati !

 

II.  Incepand cu ora 10 - 11.40 (pt inceput in Sala festiva, parter,  apoi in curtea scolii sau in sala de sport (in functie de starea vremii), "Promovarea calitatii vietii prin alimentatie sanatoasa si miscare adecvata" - activitate in cadrul saptamanii "Sa stii mai multe, sa fii mai bun", initiata de catre prof. Claudiu Sular, directorul Liceului de Muzica Tudor Jarda Bistrita si sustinuta de catre prof. Virgil R. Rus, doctor in Stiinta Educatiei Fizice si Sportului, cadru didactic universitar in cadrul UBB-FEFS si Personal Trainer - CardioGym la SPA - Hotel Metropolis 5*

 

 


Director prof. Claudiu Sular

0745 375 134.

0 comentarii2037 vizualizări06 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0