Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 838 vizitatori azi
C.N."Andrei Muresanu" pe locul II la Campionatul National de Fotbal al Liceelor Maghiare.

In perioada 1-3 mai orasul Satu-Mare a fost gazda Campionatului National de Fotbal al Liceelor Maghiare, competitie la care a fost prezenta si echipa de fotbal a Colegiului National "Andrei Muresanu" Bistrita. La intrecerea organizata de Fundatia Communitas Cluj si ajunsa la editia a 10-a, au participat, pe langa reprezentantii judetului nostru, echipe din judetele Arad, Bihor, Cluj, Covasna, Mures, Salaj, Timis si Satu Mare.

Cele 10 scoli au fost repartizate in doua grupe: grupa A - Colegiul National "Andrei Muresanu" Bistrita, Liceul Teoretic Brassai Cluj-Napoca, Grupul Scolar "Domokos Kazmer" Sovata, Colegiul National "Kolcsey Ferenc" Satu Mare, Liceul Tehnologic "Cserey-Goga" Crasna; grupa B - Liceul Teoretic "Bartok Bela" Timisoara, Liceul Teologic "Ham Janos" Satu Mare, Colegiul National "Mihai Eminescu" Oradea, Colegiul "Csiky Gergely" Arad, Liceul Tehnologic "Puskas Tivadar" Sfantu Gheorghe.

Dupa disputarea meciurilor din grupe (2-0 cu CJ, 3-1 cu MS, 1-3 cu SM, 4-0 cu SJ),elevii bistriteni si-au castigat dreptul pentru semifinale, unde au dispus de tinerii din Arad. In finala, dupa un meci foarte disputat , cu multe faze incinse, cu decizii, care au impartit asistenta, CNAM a fost invinsa de echipa gazda a Colegiului "Kolcsey" cu scorul de 1-0.

Acest rezultat a fost obtinut de : Biro Gyula, Salak Robert Zoltan, BalogAlpar, FeketeMarton, Orban Elod, Mezei-Racz Janos, Kenesi Bela, Matyas Lorant-Miklos, Tatar Csaba pregatiti de profesor Deak Zoltan.

0 comentarii2744 vizualizări06 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0