Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 27520 vizitatori azi
Sfarsit de an scolar emotionant la C.S.E.I. Nr.1 Bistrita

Dupa un an scolar in care elevii Centrului Scolar de Educatie Incluziva Nr.1 Bistrita au demonstrat ca sunt harnici si sarguinciosi, a sosit momentul ca toata munca lor sa fie incununata intr-un frumos eveniment organizat de directiunea unitatii, cat si cadrele didactice care au calauzit pasii acestor elevi speciali pe parcursul intregului an. Cu sufletele incarcate de emotie, invatatori, diriginti, educatori au reusit ca momentul premierii elevilor ce au obtinut cele mai bune rezultate la invatatura si purtare, sa fie unul extrem de special, acordandu-le acestora premii bine meritate si oferind parintilor prezenti intr-un numar atat de mare un prilej de a se simti mandri de copiii lor.

De la mic la mare, in straie de sarbatoare elevi talentati si merituosi si-au primit laudele pentru rodul muncii lor si au fost apreciati deopotriva si pentru modul frumos in care au reusit sa evolueze. Pe parcursul intregului an scolar au reusit sa onoreze unitatea cu multe premii nationale si internationale, au adunat rezultate frumoase, participand la o mare diversitate de concursuri si evenimente dedicate tinerilor cu nevoi speciale si suntem mandri ca toate aceste suflete extrem de sensibile SUNT COPIII NOSTRI.

 Ne mandrim cu ei si ne dorim ca in anii ce vor urma sa reusim sa-i facem sa infloreasca cat mai frumos, sa le sadim in suflete sentimente nobile, dar mai ales sa-i calauzim cu dragoste si rabdare.                                                                            

                                     Prof. Semerean Ancuta Veronica

0 comentarii2198 vizualizări21 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0