Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 26 Septembrie 2020 - 10428 vizitatori azi
CNE devine Liga Elevilor Social-Democrati.

Consiliul National Elevilor, in ciuda opozitiei Consiliului Judetean al Elevilor Constanta, a decis ca politizarea reprezinta un obiectiv mai important decat reprezentarea elevilor. In perioada 5-12 august, la Sinaia, are loc Adunarea Generala a Consiliului National al Elevilor.  La acest eveniment participa, in drept, presedintii Consiliilor Judetene ale Elevilor. CJE Constanta l-a desemnat pe Alexandru Manda, presedinte interimar la data convocarii Adunarii, sa reprezinte elevii constanteni. In pofida acestei delegari regulamentare, Consiliul National al Elevilor a decis unilateral sa transmita Ministerului Educatiei Nationale numele unei alte persoane care sa participe din partea CJE Constanta si anume Stefania Sterie, membru fondator al Ligii Elevilor Social-Democrati Constanta, asa cum se poate vedea in imaginea atasata.

Suntem profund dezamagiti de aceasta decizie si condamnam public modul in care Consiliul National al Elevilor a decis sa se auto-politizeze. Lipsa de reactie la anumite probleme care au afectat in cel mai grav mod elevii cum ar fi celebra OUG 49/2014, scandalul diplomelor de Bacalaureat reprezinta cele mai elocvente exemple ale directiei in care se indreapta acest for de reprezentare al elevilor.
PRESEDINTE CJE CONSTANTA,

Andrei GILCAVicepresedinte, Vicepresedinte,

Constantin Alexandru MANDA Cozmina BACIU


       

Nr. 117

Constanta, 5 august 2014


 

--

Consiliul Judetean al Elevilor Constanta
http://www.cjeconstanta.ro
0 comentarii3108 vizualizări05 august 2014
rss 2.0
rss 2.0