Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Duminica 27 Septembrie 2020 - 10610 vizitatori azi
O mare de zambete, flori si imbratisari.

Din nou toamna. Din nou glasurile cristaline de copii umplu curtea Centrului Scolar de Educatie Incluziva Nr. 1, din strada Alba Iulia, Nr.20 bis, Bistrita. Soarele incalzeste atmosfera emotionanta. Imbracati in tinute festive, cu buchete de flori in mainile tremurande de emotii, copii, parinti, bunici, apartinatori deopotriva intra in atmosfera calda si primitoare creata de vocea d-nei director, prof. VASS IMOLA DORIS care, cu binecunoscuta-i amabilitate si eleganta, ureaza un calduros "Bine ati venit!" tuturor participantilor la festivitatea de incepere a noului an scolar. In continuare, d-na director isi exprima bucuria reintalnirii cu elevii scolii, dar si cu cei care de-abia acum trec pragul primei institutii speciale din judet. Totodata, domnia sa, doreste ca anul scolar, ce astazi incepe, sa fie cel putin la fel de bogat in realizari si incununat de succese, ca si cel de anul trecut, sau cei din anii anteriori, urandu-le tuturor sanatate, putere de munca si o colaborare eficienta . Cadrelor didactice si personalului nedidactic le sunt adresate multumiri pentru tot ceea ce fac in munca lor, accentuandu-se rolul deosebit de important, pentru cauza comuna in educarea si formarea copiilor care ne trec pragul, caracterizata prin profesionalism, perseverenta, daruire, rabdare si iubire.

Toate glasurile celor prezenti au ridicat spre cer rugaciunea "Tatal nostru" impreuna cu vocea preotului Moldovan Vasile, rugaciune ce a umplut sufletele de increderea ca ocrotirea divina va fi zi de zi langa noi.

In continuare, d-na director adjunct prof. Moldovan Mariana, odata cu urarile de bun venit, prezinta componenta claselor si cadrele didactice care le indruma in acest an scolar.

Cuprins de aceeasi atmosfera emotionanta, reprezentantul politiei de proximitate care raspunde de linistea si disciplina Centrului Scolar de Educatie Incuziva nr. 1, Bistrita, agentul sef, dl. Leon Pop prezinta si el urarile inceputului de an scolar tuturor copiilor, cadrelor didactice si personalului auxiliar care-si desfasoara activitatea la aceasta scoala, asigurandu-ne pe toti de faptul ca politia vegheaza si ne protejeaza pentru a asigura bunul mers a activitatii scolare.

Festivitatea adresata inceputului de an scolar s-a incheiat intr-o mare de zambete, flori, imbratisari, fiecare grup de elevi si prescolari, ocupandu-si locul in salile pregatite din timpul vacantei de vara de catre conducerea unitatii, dar si aranjate cu drag si multa daruire de "parintii adoptivi", cadrele didactice, ce vor continua sa le ofere acestor copii speciali iubire, rabdare si protectie.

.

 

Prof. Daniela Macarie

0 comentarii2310 vizualizări15 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0