Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 02 Iunie 2020 - 9722 vizitatori azi
CNAM pregateste noua generatie de tineri ai Bistritei.(60 de poze)

Bistrita-Nasaud este intr-o situatie fericita in care trei colegii nationale (CN Andrei Muresanu, CN Liviu Rebreanu, CN George Cosbuc) se lupta pentru titlu de cel mai bun liceu-colegiu al judetului. Disputa nu poate fi inca transata definitiv deoarece rezultatele de la Bacalaureat, admiterea la facultati si rezultatele de la olimpiade si probele scoalare fac ca fiecare din aceste unitati de invatamant sa fie temporar pe primul loc in judet. In calitate de ocupant al podiumului de premiere, CNAM a ramas cel mai frecventat liceu din judet, cu cel mai mare numar de liceeni inscrisi dar si cu cea mai importanta atractivitate pentru absolventii scolilor generale care viseaza la un liceu foarte bun, dar cu conditii si profesori normali fara aere si ifosele unor colegii din capitala, ce nu confirma prin rezultatele finale ale liceenilor.

CNAM Bistrita ramane un colegiu de prestigiu, o optiune permanenta pentru parintii care isi doresc o educatie foarte buna pentru tinerii lor adolescenti intr-un climat de normalitate si siguranta dat de acest colegiu de prestigiu. In aceasta situatie e normal ca la inceperea noului an scolar jurnalistii sa treaca in numar mare la deschidere  obligatoriu si pe la CNAM Bistrita. Va invit in continuare sa vedeti cateva poze de la festivitatea de deschidere a  noului an scolar de la CNAM Bistrita.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2597 vizualizări16 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0