Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Inceput de an scolar cu dotari noi la Liceul Tehnologic Agricol Bistrita.

Clopotelul a sunat  inceperea scolii si pentru elevii  Liceului Tehnologic Agricol Bistrita. Aceasta institutie de invatamant este o scoala cu traditie, un nume de referinta in sistemul de invatamant bistritean, fiind prima Scoala  de Agricultura din Transilvania. Scoala deserveste intreg judetul Bistrita - Nasaud,  oferind instruire si educatie prin cursurile liceale si postliceale  pentru domenii de activitate necesare pe piata muncii.

Bucuria inceputului de an scolar este insotita si de satisfactia realizarii planului de scolarizare propus, fapt posibil datorita implicarii colectivului de cadre didactice a liceului nostru, precum si de imbunatatirea bazei materiale a scolii cu  un tractor si utilaje agricole noi (remorca, plug, disc, cositoare, grebla). Aceste dotari au fost obtinute in urma realizarii unui proiect de catre Catedra de Mecanica  a scolii  si  finantat  de catre Primaria Bistrita, sustinut in egala masura  de d-nul prefect Ioan Tintean impreuna cu consilierii locali.                 .

          Dotarea cu utilaje agricole noi era o necesitate pentru buna derulare  a procesului instructiv educativ, prevazut in programele scolare pentru domeniul Mecanic Agricol.

Tinand cont de potentialul agricol al judetului Bistrita- Nasaud, de perspectiva alocarii unor fonduri care sa vina in sprijinul agricultorilor, ne propunem imbunatatirea bazei materiale prin elaborarea de noi proiecte pentru domeniile zootehnic si horticol.

Liceul Tehnologic Agricol Bistrita are portile deschise pentru toti cei care cred in educatia copiilor nostri, pentru ca ei sunt bunul cel mai de pret atat in scoala cat si in comunitatile locale.

0 comentarii3416 vizualizări22 septembrie 2014




rss 2.0
rss 2.0