Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 01 Iunie 2020 - 15358 vizitatori azi
Consfatuirea profesorilor de psihopedagogie speciala din invatamantul special.

La Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr.1, Bistrita s-au desfasurat Consfatuirile pentru invatamantul special - sectiunea profesori de psihopedagogie speciala, la care au participat cadre didactice din judetul nostru. Tematica propusa a fost variata. Doamna director prof. Vass Imola Doris a deschis consfatuirile cu un discurs de bun venit si a prezentat ordinea de zi. Doamna director adjunct prof. Moldovan Mariana a prezentat materialele primite de la Inspectoratul Scolar Judetean: studiul "Invatamantul special vs invatamant incluziv - o abordare rationala" - conf. univ. dr. Adrian Rosan; prezentarea cartii "Repere privind evaluarea elevilor din invatamantul special si special integrat".

Profesorii din Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr.1, Bistrita au propus spre dezbatere cateva teme de actualitate pentru cadrele didactice din invatamantul special: "Proiectarea didactica"- prof. Bumbu Corina, "Testele de evaluare initiala"- prof. Pasztor Nicoleta, "Curriculum la decizia scolii"- prof. Marica Livia si oferta cursurilor de formare a Casei Corpului Didactic Bistrita-Nasaud - prof. Rusu Crina. Materialele au fost insotite de exemple de bune practici. Acestea au fost apreciate de catre profesorii scolilor speciale din judet.

Consfatuirile s-au incheiat cu discutii pe problematica invatamantului special.

 

Profesor Bumbu Corina.

 

.

 

Foto - arhiva.

0 comentarii2240 vizualizări04 octombrie 2014




rss 2.0
rss 2.0