Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 19948 vizitatori azi
Grupului Eco de la CSEI Nr.1 Bistrita - activi si in campania "Curatenia de toamna 2014".

In ziua de 6 noiembrie 2014, elevii Grupului Eco de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr.1 Bistrita au desfasurat o actiune de ecologizare a locului de joaca din Parcul municipal, spatiu transmis spre adoptie in primavara de catre Primaria municipiului Bistrita. Deja "experimentati", cei 20 de voluntari au preluat materialele de curatenie (saci, manusi) de la reprezentantul Primariei, d-na Zorica Morar; "au luat in stapanire" greblele si maturile aduse de la scoala si s-au apucat de treaba. In mai putin de doua ore, au fost adunate resturile de ambalaje, mucurile de tigari, pet-urile, "uitate" pe spatiul verde sau pe alei de catre cine stie cine - locatari vremelnici ai parcului, trecatori grabiti, absenti sau repetenti la "educate civica"...

Datorita entuziasmului si a harniciei micilor ecologisti, au disparut si frunzele cazute pe aleile parculetului, chiar si cele de pe spatiile verzi din vecinatate.

Mandri de rezultatele muncii lor, elevii s-au fotografiat impreuna cu indrumatorii si sustinatorii lor (director prof. Doris Imola Vass, d-na Zorica Morar, prof. coord. Teodora Popescu, prof. Iulia Beches, prof. Susana Feier, instr. Marius Pop, d-na Camelia Suciu, d-nul Feier Dorel) chiar in fata panoului cu textul: "Elevii de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr.1 ingrijesc acest spatiu si va roaga sa pastrati curatenia! Respectati-le munca!".

La final - joaca si relaxare intr-un parc curat, imbracat in lumina aurita a toamnei.

 

Prof. coord. Teodora Popescu.

0 comentarii2394 vizualizări07 noiembrie 2014




rss 2.0
rss 2.0