Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 27876 vizitatori azi
Punte intre generatii.

In ceas aniversar, la Colegiul National "Andrei Muresanu" se vor derula in cursul zilei de 14. XI. 2014 activitati care-si propun sa celebreze implinirea a 198 de ani de la nasterea poetului Andrei Muresanu, patronul spiritual al colegiului. Activitatea doamnei invatatoare Rad Aurora de la clasa I A: "Punte intre generatii", va avea loc de la ora 9,00 in sala nr.12, corpul II (ciclul primar) str. Zimbrului.

La ora 10.00 o delegatie a Colegiului National "Andrei Muresanu" se va deplasa la statuia poetului din Piata Centrala pentru depunerea unei coroane de flori. 

La ora 11,50 in incinta CDI din liceu vor avea loc activitati omagiale.

Incepand cu ora 12.00 elevii de gimnaziu va invita sa le vizitati in salile de clasa standurile cu colectii, care demonstreaza pasiunile ce-i definesc (corpul III str. Zimbrului).

Si pentru ca institutia isi revendica o data in plus poezia "Desteapta-te, romane!" activitatile zilei vor fi prefatate de intonarea imnului national al Romaniei pe versurile poeziei "Un rasunet!" scrisa de poetul tribun Andrei Muresanu.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2058 vizualizări13 noiembrie 2014




rss 2.0
rss 2.0