Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 594 vizitatori azi
Toamna din sufletul copilului.

In saptamana 24 - 28 noiembrie s-a desfasurat editia a XV-a a "Festivalului National al Sanselor Tale", marcata in Gradinita cu Program Prelungit Nr. 3  si Gradinita cu Program Normal Nr. 7 Bistrita sub forma unei expozitii la care au participat aproximativ 300 de prescolari, indrumati cu drag de catre cele 20 de cadre didactice din cele doua gradinite, coordonate de d-na director prof. Lucica Moldovan.

Activitatile realizate pe parcursul acestei saptamani s-au desfasurat prin actiuni atractive, in care au fost implicati cat mai mult prescolarii: lucari realizate cu materiale din natura, jucarii si figurine din fructe si legume, vizite la aprozar si florarii, plimbari, observari spontane si dirijate in natura, activitati cu parintii.

Copiilor le place sa reproduca natura in miniatura, sa-si admire propriile creatii, sa isi arate cu mandrie realizarile tuturor celor care sunt in preajma lor - prieteni, musafiri, cadre didactice si parinti - indiferent de varsta lor.  Astfel, parintii au fost cei care au avut ocazia sa admire indelung lucrarile acestora, la final declarandu-se foarte impresionati de munca micilor artisti.

 

Echipa cadrelor didactice din cadrul

Gradinitei cu Program Prelungit Nr. 3 si Gradinitei cu Program Normal Nr. 7 Bistrita.

0 comentarii3178 vizualizări28 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0