Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
"GENERATIA 50 - in a 50-a zi de scoala".

Sub acest generic bobocii din clasele pregatitoare de la Scoala Gimnaziala Nr. 1 din municipiul Bistrita indrumati de inv. Lucia Candale, Valeria Buta, Nicoleta Toma, Lenuta Vamanu, Emilia Muresan si Doris Moldovan au dat startul manifestarilor prilejuite de implinirea a 50 de ani de existenta a scolii.

Fiind a 50-a generatie din scoala, elevii si dascalii celor 5 clase pregatitoare au dorit sa marcheze 50 de zile de scoala printr-o suita de activitati care sa-i motiveze la inceputul vietii lor de scolari.

La eveniment au fost invitati directorii scolii, parintii si ceilalti colegi din scoala. Aceasta zi a fost una deosebita pentru cei mici, deoarece ei au venit imbracati intr-o tinuta aparte, tinuta de carnaval . La intalnirea de dimineata copiii au aflat semnificatia numarului 50 si cateva date despre istoricul scolii. Cu ajutorul parintilor, elevii au pregatit de colectii din 50 de obiecte, realizate cu ajutorul parintilor, din hartie, margele, nasturi, jucarii, pe care le-au expus in sala de clasa. Mandri de lucrarile realizate, fiindca au investit multa munca, imaginatie si talent, fiecare copil a prezentat in fata colegilor si a dascalilor semnificatia elementelor si compozitiei acestora, castigand aplauzele celor prezenti. A urmat apoi "Carnavalul prieteniei" cu o parada a costumelor .

La final fiecare copil a fost recompensat cu o diploma si dulciuri.

Pana la "Ziua Scolii" cadrele didactice , elevii si parintii vor realiza un album cu 50 de poze, reprezentand aspecte din viata micilor scolari.


Lucia Candale, Valeria Buta, Nicoleta Toma, Lenuta Vamanu, Emilia Muresan si Doris Moldovan

Scoala Gimnaziala Nr. 1 , Bistrita.

0 comentarii3108 vizualizări29 noiembrie 2014




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0