Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 26 Mai 2020 - 29198 vizitatori azi
Vizita unor prieteni speciali.

Saptamana trecuta, la cercul de teatru creativ, din cadrul Palatului Copiilor Bistrita, indrumat de doamna profesoara Ionela-Silvia Nusfelean, am primit vizita unui grup de elevi de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr. 2 Bistrita, de la cercul "Maini indemanatice", coordonat de doamna instructor pentru educatie Mirela Marginean si de doamna profesor de psihopedagogie speciala Cristina Crisan. Copiii ne-au daruit niste lucrusoare foarte frumoase, confectionate de ei - semne de carte, felicitari, un sac cu un mosulet cusut. Ne-am bucurat mult. Si noi, la randul nostru, le-am oferit o carticica si globuri cu mesaj.

            Activitatea fiind inscrisa in cadrul proiectului "Anotimpurile prieteniei", dar si-n cadrul proiectului Comenius "Sa unim Europa printr-un fir muzical", coordonat de doamna profesoara Iulia Istrate, proiect avand ca si tema pe acest an scolar "prietenia europeana", ne-am impartasit ganduri legate de prietenie si minuni. In preajma marii minuni care se apropie, am colindat, acompaniati de eleva Tabita Moldovan la chitara.

            Asteptam cu nerabdare o noua etapa a proiectului, sa ne bucuram de evenimente asemanatoare. Le multumim prietenilor nostri speciali si le uram Sarbatori fericite!

 

Mara Sfintean, clasa a II-a

Palatul Copiilor Bistrita.

0 comentarii2100 vizualizări22 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0