Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 916 vizitatori azi
Premiile C.FAC - dedicate liceenilor ce promoveaza francofonia.

Clubul Francofon de Afaceri din Cluj (C.FAC) lanseaza pe 12 Ianuarie 2015, seria de concursuri «Premiile C.FAC», o actiune dedicata liceenilor din Transilvania in scopul promovarii francofoniei si sustinerii performantei. Actiunea, organizata in parteneriat cu Academy+PLUS, Clubul Rotary Dej si Institutul Francez Cluj este la prima sa editie, anul acesta sustinand 3 domenii: tehnic, informatic si design.
Subiectele de concurs sunt propuse de firme din domeniu astfel: IT (Academy+PLUS), tehnic (Energom) si design (Steelcase). Participarea se face in grupuri. Grupul, coordonat de catre un profesor specializat in domeniul concursului, va fi format din 2 pana la 5 persoane si va putea invita un profesor colaborator pentru a li se alatura in activitate. Dosarele, in limba franceza, vor putea fi trimise pana pe 31 Martie la adresa concours@cfac.ro
Premiile sunt acordate atat grupurilor castigatoare cat si profesorilor implicati in munca echipei. Castigatorii vor fi selectati de catre un juriu format dintr-un reprezentant al unei firme din domeniu (tehnic, IT sau design in functie de concurs), un profesor de profil si un reprezentant al Institutului Francez din Cluj. Si mai mult liceul cu cele mai multe dosare de concurs va primi un premiu in materiale de 500 euro. Pentru fiecare domeniu premiile sunt in valoare de 800 de euro.
Castigatorii vor fi anuntati pe 6 Aprilie, premiile urmand a fi decernate in timpul unei festivitati ce va avea loc la Cluj-Napoca pe 9 Aprilie.
Tinem sa multumim inspectoratelor si liceelor pentru deschiderea pe care o au vizavi de aceasta actiune si sprijinul pe care ni-l acorda in promovarea concursurilor si francofoniei. Vizite in licee din judetele vizate vor fi realizate de o echipa formata din reprezentantii C.FAC si partenerii sai in perioadele 12-30 Ianuarie, 9-23 Februarie 2015.
Multumim sponsorilor: Adixen, Energom, City Plaza, Bricks, Steelcase, SDL, FSA Romania, PITECH+PLUS si Emerson (sponsor al concursului tehnic, Premiul Grupului).
Infiintat in 2011, C.FAC este o retea de decidenti si firme francofone (in prezent peste 60), un spatiu care favorizeaza crearea de oportunitati de afaceri si parteneriate. Clubul isi propune astazi sa contribuie la promovarea francofoniei in Transilvania si la dezvoltarea economica prin construirea de strategii comune, sustinerea cooperarii si inovarii economice, facilitarea dezvoltarii ocuparii fortei de munca si nu numai.


Pentru informatii suplimentare: Mihaela Dobroiu, 0746.840.094 sau la contact@cfac.ro

0 comentarii2282 vizualizări13 ianuarie 2015
rss 2.0
rss 2.0