Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 01 Iunie 2020 - 15472 vizitatori azi
"MICA UNIRE" LA C.S.E.I. NR.1 BISTRITA.

In fiecare an, in curtea scolii la 24 Ianuarie elevii si profesorii scolii se prind in hora cu mare bucurie cantand "Hora Unirii". S-a prezentat elevilor de catre prof. Graur Voichita semnificatia acestei sarbatori nationale pentru a le trezi acestora sentimentul de mandrie si pretuire a neamului romanesc. Elevii au realizat lucrari artistico-plastice cu tema "Unire, libertate, diversitate" sub indrumarea atenta a profesorilor,acestea fiind expuse in holul scolii.

Elevii au fost sustinuti de conducerea scolii director prof. Vass Imola Doris , director adjunct prof. Moldovan Mariana si consilier educativ prof. Archiudean Simona. Activitatea a avut ca responsabili prof. Graur Voichita, prof. Beltag Roxana, prof. Patco Andrea, prof. Lonhard Roxana.

Elevii au participat la aceasta sarbatoare cu emotie si mandria de a fi romani. Asa ii invatam pe copii sa inteleaga ca pacea, armonia si toleranta trebuie sa fie valorile lumii contemporane.

 

Prof. Graur Voichita.

 

0 comentarii2114 vizualizări23 ianuarie 2015
rss 2.0
rss 2.0