Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 28 Martie 2024 - 14587
Cambridge English Scale: O noua modalitate de raportare a rezultatelor la examene.

Cambridge English Assessment Language a creat un nou tip de raportare a rezultatelor - Cambridge English Scale - cu scopul de a oferi informatii detaliate despre competentele in limba engleza ale candidatilor la examenele de obtinere a atestatelor Cambridge English. Mai exact, Cambridge English Scale este un sistem de punctare care ofera o descriere mai cuprinzatoare a rezultatelor la toate tipurile de teste, venind astfel in sprijinul candidatilor, profesorilor, universitatilor si agentiilor guvernamentale.

Mai mult, noul sistem puncteaza separat sectiunile testelor - Citire, Scriere, Ascultare, Vorbire, Utilizarea Limbii Engleze - dar ofera si o nota generala a intregului examen. Rezultatele ofera astfel o imagine mai clara a progreselor facute de candidati de la un test la altul.

Cambridge English Scale - creat pentru a completa actualul Cadru European Comun de Referinta pentru Limbi (CEFR) - este folosit incepand din ianuarie 2015 pentru urmatoarele examene: First, First for Schools, Advanced si Proficiency. Pana in luna septembrie 2015, noul sistem de punctare va fi aplicat tuturor tipurilor de examene.

0 comentarii2702 vizualizări26 ianuarie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0