Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 18 Ianuarie 2022 - 14587
Limba Engleza, a doua limba "oficiala" pentru cei mici.

Copiii pot incepe sa vorbeasca a doua limba straina in acelasi timp cu limba materna. Specialistii in domeniul educatiei sunt de parere ca la frageda varsta de 2, 3 sau 4 ani, creierul copilului poate asimila cu usurinta si o a doua limba, pe langa cea materna. In acest context, parintii sunt foarte preocupati de ideea ca micutii lor sa invete cel putin o limba de circulatie internationala, iar un raport al Eurostat arata ca educatia romaneasca pune mare accent pe cunoasterea limbii engleze, 72% dintre copiii din ciclul primar si gimnazial din Romania o studiaza ca prima limba straina.

Astfel, dupa succesul pe care l-a avut in tara noastra in ultimii 8 ani, reputatul profesor britanic Helen Doron mai deschide, in Romania, inca un centru de excelenta pentru invatarea limbii engleze de catre cei mici. Sambata, 21 februarie, incepand cu ora 10.30, va avea loc festivitatea de deschidere a Centrului Educational Helen Doron English Bucuresti Sudului (strada Graului, nr. 42, sector 4 , Bucuresti), unde parintii si copiii vor descoperi metoda revolutionara de predare a limbii engleze pentru cei mici, pe care Helen Doron a implementat-o, cu succes, in toata lumea.

"Intr-o lume in care societatea s-a globalizat, generatia tanara este, practic, obligata sa cunoasca cel putin o limba de circulatie internationala. Acest lucru ii va ajuta mai tarziu in cariera si chiar in viata personala, iar revolutionara metoda psihopedagogica implementata de Helen Doron in Romania, este un real succes. Este al 24-lea centru educational deschis in Romania si al 4-lea in Bucuresti, in nici 8 ani de activitate, datorita cererilor din ce in ce mai multe venite din partea parintilor", declara Stefania Filip, coordonatorul Helen Doron English pentru zona de Sud-Est a Romaniei. Centrele educationale Helen Doron English sunt deschise in sistem de franciza de catre antreprenori care au ales sa aduca astfel un plus de valoare pentru copiii din comunitatea lor. Franciza este disponibila in continuare in judetele Ilfov (Bucuresti), Constanta, Ialomita, Calarasi si Prahova.

Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani . Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English.

 

 

Persoana de contact

Stefania Filip

Coordonator Helen Doron English

Telefon: 0722.204.395; E-mail:

se_romania@helendoron.com

 

 

Transmite,

Dr. Tanase Tasente

Director General

Plus Communication

 

 

 

 

0 comentarii5005 vizualizări16 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0