Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 01 Iunie 2020 - 16892 vizitatori azi
Cei mai ECOeficienti elevi au fost premiati.....

In 18 februarie 2015, a avut loc premierea colectivelor de elevi care au participat la campania de colectare selectiva a hartiei, activitate din cadrul proiectului educativ de educatie ecologica ECOeficient. Pledoarie pentru ecologie si stiinte, proiect aflat in Calendarul activitatilor educative judetene al Inspectoratului Scolar al judetului Bistrita Nasaud. Partenerul si sponsorul proiectului SC VITALIA-SERVICII PENTRU MEDIU, a oferit premii generoase elevilor din cele 9 scoli participante la proiect, 7 din municipiul Bistrita si 2 din mediul rural. Intruniti in sala de lectura a Scolii Gimnaziale Nr. 1 Bistrita, reprezentanti ai elevilor din cele 9 scoli, care au colectat in campania din luna ianuarie cca 2400 kg de hartie, au fost premiati… Premiul I a fost acordat Scolii Gimnaziale L. Balga Bistrita si a constat intr-o imprimanta multifunctionala… Au fost premiati si elevii clasei pregatitoare B de la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bistrita, care s-au dovedit cei mai implicati in colectarea hartiei. Ajutati de bunici si parintii, ei au strans cea mai mare cantitate / clasa din campanie …

Partenerii au acordat un premiu pentru organizare eficienta a campaniei Scolii Gimnaziale Nr. 1 Bistrita…

 Multumim tuturor elevilor si parintilor implicati, profesorilor care i-au mobilizat in activitati de promovare a colectarii selective, reciclarii si deci, protectiei mediului inconjurator… Nu in ultimul rand, multumim partenerului si sponsorului activitatii noastre!

 

 

Prof. Dana Elena Moraru, coordonator proiect

Scoala Gimnaziala nr. 1 Bistrita

0 comentarii2513 vizualizări19 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0