Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 23 Septembrie 2020 - 37976 vizitatori azi
"DANSUL INIMILOR SPECIALE" la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr. 1 Bistrita.

La Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr. 1 Bistrita a debutat in aceasta saptamana proiectului educativ "DANSUL INIMILOR SPECIALE" cuprins in CAER 2015, prin concursul regional de dans: « Majorete de Dragobete ». Concursul a cuprins doua sectiuni: dans de majorete prezentat pe scena si dans de majorete inregistrat pe cd. In cadrul concursului s-au inscris numeroase formatii de dans din judet si din tara, atat din invatamantul special, cat si din invatamantul de masa, la toate nivelurile de invatamant.

Cu emotii, micii artisti si-au prezentat dansul in fata unui juriu format din: prof. Hudrea Daniela (director C.J.R.A.E. Bistrita), prof. Sidor Luciana (coordonator CJAP Bistrita - Nasaud) si prof. Apostol Cornelia (reprezentat al Centrului Cultural Municipal "George Cosbuc" Bistrita). S-au acordat premiile I, II si premiu special pentru fiecare sectiune in parte, juriul fiind impresionat de performantele atinse de tinerii nostri. Inca o data, Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr. 1 Bistrita in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita Nasaud, a reusit sa ofere tinerilor cu nevoi educative speciale si nu numai, un bun prilej de a se intalni si de a demonstra ca sunt sensibili, talentati, frumosi, dar mai ales de a se face vazuti si auziti.

Coordonatorul proiectului prof. Vass Imola Doris, alaturi de echipa de proiect formata din prof. Moldovan Georgeta Mariana, prof. Bumbu Corina, prof. Muscari Daniela, prof. Pasztor Nicoleta, instructor de educatie Petras Alina au felicitat toate formatiile participante la concurs pentru prestanta artistica si costumatiile deosebite.

Multumim pentru toate emotiile frumoase pe care le-am trait alaturi de voi!


 Prof. Pasztor Nicoleta.

 

0 comentarii2422 vizualizări26 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0