Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 01 Iunie 2020 - 15386 vizitatori azi
Au inceput inscrierile pentru Concursul National "Scoala Zero Waste" editia 2015.

Castiga o tabla interactiva pentru scoala ta! "Scoala Zero Waste" este un concurs national de educatie ecologica si colectare selectiva destinat tuturor scolilor din invatamantul primar si gimnazial din Romania. Perioada de desfasurare a competitiei este 20 Aprilie - 29 Mai. Incepand cu 9 Martie si pana in 28 Martie toate scolile din Romania se pot inscrie in Competitia "Scoala Zero Waste" Editia 2015. La cele doua editii anterioare au participat 133 de scoli din 33 de judete si aproape 15.000 de elevi.

Premiul cel mare este reprezentat de o tabla interactiva oferita de Continental, partener al proiectului.

Marii castigatorii ai tablelor interactive puse in joc pana acum sunt in 2013 Scoala Gimnaziala Mosnita Noua, Judetul Timis si in 2014 Scoala Gimnaziala Sf. Nicolae Targu Jiu, Judetul Gorj.

Desfasurarea competitiei este simpla. Scoala care acumuleaza cele mai multe puncte este desemnata castigatoare. Punctele se obtin din organizarea a cat mai multor actiuni educationale din lista oferita de organizatori si din colectarea selectiva a cat mai multor deseuri reciclabile: hartie/carton, aluminiu si plastic/pet.

Detalii suplimentare despre procedura de inscriere si desfasurarea concursului pot fi gasite pe site-ul organizatorului, EcoStuff Romania - www.EcoStuff.ro sau pe pagina de Facebook - https://www.facebook.com/scoalazerowaste.

Concursul de educatie ecologica si colectare selectiva da posibilitatea elevilor si scolilor din Romania sa concureze pentru castigarea premiilor puse in concurs si in acelasi timp sa contribuie la protejarea naturii si reducerea poluarii.

Aflat deja la a 3-a editie, concursul sustine si intareste obiceiul colectarii selective incepand cu varsta la care copiii isi formeaza valori si deprinderi pe care le vor avea tot restul vietii. Prin implicarea copiilor vom contribui indirect si la informarea si responsabilizarea membrilor familiilor.

Toate companiile care doresc sa se implice, sa sustina educatia ecologica in scoli si sa sprijine organizarea concursului prin acordarea de premii, sunt invitate sa ia legatura cu organizatorii.

 

 

Pentru mai multe informatii:

Email: scoalazerowaste@ecostuff.ro

Site: http://www.ecostuff.ro
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/scoalazerowaste

0 comentarii2324 vizualizări09 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0