Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 01 Iunie 2020 - 15554 vizitatori azi
"Traditional romanesc in Europa multiculturala" - la a X-a editie.

Sensibilizarea tinerilor cu privire la valorile europene, promovarea unitatii si conservarea diversitatii in cadrul Uniunii Europene repreyinta obiectivele cheie ale evenimentului "Traditional romanesc in Europa multiculturala", organizat la Teatrul de Vara din Piata Centrala a municipiului Bistrita, la data de 24 martie 2015, de catre Centrul Europe Direct Bistrita in parteneriat cu Liceul Tehnologic Agricol Bistrita, Primaria Municipiului Bistrita, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si Inspectoratul Scolar Judetean.

Marti, 24 martie, va avea loc cea de a X-a editie a evenimentului "Traditional romanesc in Europa multiculturala", organizat de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, prin Centrul Europe Direct Bistrita in parteneriat cu Liceul Tehnologic Agricol Bistrita, Primaria Municipiului Bistrita, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si Inspectoratul Scolar Judetean.

      Evenimentul va incepe la ora 15,00 si se va desfasura la Teatru de Vara din Piata Centrala a municipiului Bistrita.

      In cadrul acestei actiuni vor fi promovate elemente culturale traditionale: produse culinare si obieceiuri de Pasti, pregatite de elevii Liceului Tehnologic Agricol Bistrita si ai altor unitati de invatamant invitate.

      Juriul va fi compus din reprezentanti ai Centrului Europe Direct Bistrita, Primariei Bistrita, Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud si Liceului Tehnologic Agricol Bistrita si va avea rolul de a evalua produsele pregatite de scoli. 

      Va invitam sa participati la acest eveniment consacrat care va prezinta o oportunitate deosebita de a va bucura de produsele si traditiile specifice satelor din judetul Bistrita-Nasaud.

 

Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de informare europeana Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud. Contact: Monica Muresan - Coordonator, Elena-Maria Barbos - Consilier de comunicare, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, www.cciabn.ro/europedirect.

 

0 comentarii2079 vizualizări21 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0