Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 28994 vizitatori azi
"Traditional romanesc in Europa multiculturala" - la a X-a editie la Bistrita.(45 de poze)

Sensibilizarea tinerilor cu privire la valorile europene, promovarea unitatii si conservarea diversitatii in cadrul Uniunii Europene au reprezentat obiectivele cheie ale evenimentului "Traditional romanesc in Europa multiculturala", organizat la Teatrul de Vara din Piata Centrala a municipiului Bistrita, in data de 24 martie 2015, de catre Centrul Europe Direct Bistrita in parteneriat cu Liceul Tehnologic Agricol Bistrita, Primaria Municipiului Bistrita, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si Inspectoratul Scolar Judetean.

      Evenimentul a inceput la ora 15,00 si s-a desfasurat la Teatru de Vara din Piata Centrala a municipiului Bistrita.

      In cadrul acestei actiuni au fost promovate elemente culturale traditionale: produse culinare si obieceiuri de Pasti, pregatite de elevii Liceului Tehnologic Agricol Bistrita si ai altor unitati de invatamant invitate.

      Juriul a fost compus din reprezentanti ai Centrului Europe Direct Bistrita, Primariei Bistrita, Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud si Liceului Tehnologic Agricol Bistrita si a avut rolul de a evalua produsele pregatite de scoli. 

.


      Foto-reportaj de Marius Chiuzan

.

0 comentarii2030 vizualizări25 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0