Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 18 Ianuarie 2022 - 14587
Examenele Cambridge se echivaleaza cu proba de competente lingvistice de la Bacalaureat.

Cum se poate obtine aceasta diploma? Incepand cu anul 2014, examene Cambridge ca Preliminary English Test (PET) si First Certificate in English (FCE) sunt echivalate cu proba de evaluare a competentelor lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat. In plus, copiii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani au ocazia de a absolvi examenul Cambridge Young Learners (YLE), etapa anterioara lui PET si FCE.

Prin parteneriatul international pe care Helen Doron English l-a incheiat cu reputata universitate britanica Cambridge, centrele educationale din aceasta retea de scoli pentru invatarea limbii engleze sunt recunoscute drept centre oficiale de pregatire a copiilor pentru a participa la toate tipurile de examene Cambridge. Din acestea, se numara si examenul care se echivaleaza cu proba de evaluare a competentelor lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat sau cu proba pe care elevii de clasa a V-a o vor sustine pentru a accede intr-o clasa de limba engleza intensiva.

Sesiunea de examene din acest an, pentru cele trei module Cambridge YLE (Starters, Movers, Flyers), va debuta la Centrele Internationale Helen Doron English din Romania. In data de 13 iunie 2015, tinerii vor putea sustine examenul Cambridge YLE la sediul Helen Doron English din Constanta.

"Este un mare avantaj pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani sa obtina o certificare Cambridge pentru limba engleza. In aceasta epoca, cine cunoaste limba engleza are din start un avantaj in fata unui alt copil care nu cunoaste o limba straina. Statistic vorbind, peste 90% dintre cursantii Helen Doron English care participa la examenele Cambridge YLE obtin punctajul maxim la proba de engleza vorbita. De asemenea, profesorii Helen Doron English vor sti care este nivelul la care a ajuns fiecare copil, astfel incat acestia sa poata fi incadrati pentru examenul potrivit gradului de pregatire acumulat", declara specialistul in educatie Stefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English.

Cei interesati pot cere informatii suplimentare la numarul de telefon 0723.949.393 sau prin e-mail: se_romania@helendoron.com.

Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani . Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English.

 

 

Persoana de contact

Stefania Filip

Coordonator Helen Doron English

Telefon: 0722.204.395;

E-mail: se_romania@helendoron.com

 

 

Transmite,

Dr. Tanase Tasente

Director General

Plus Communication

 

 

 

 

0 comentarii4795 vizualizări20 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0