Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
COLOREAZA BISTRITA.

Distinsi parteneri educationali, In octombrie 2014, cu ocazia Zilelor Liceului de Arte Corneliu Baba, au fost distribuite in mod gratuit elevilor de la clasa pregatitoare, din municipiul Bistrita, cartile de colorat intitulate COLOREAZA BISTRITA. In urma parteneriatului dintre municipiul Bistrita si orasul Wiehl, au fost trimise carti de colorat si pentru 3 clase din Germania.
Cele mai reusite carti colorate ale elevilor au fost selectate si trimise la comisia concursului in intervalul 15-25 mai, la Liceul de Arte Corneliu Baba Bistrita, Bulevardul Independentei, nr. 3-5. La concurs participa toate scolile generale din municipiu, inclusiv clasele din orasul Wiehl.


Echipa de proiect este alcatuita din urmatoarele cadre didactice:
Toma Nicoleta - prof. inv. primar la Scoala Gimnaziala Nr.1, Bistrita
Dragus Emiliana - prof. inv. primar la Liceul de Arte Corneliu Baba, Bistrita
Armean Cristina - prof. inv. primar la Colegiul National Liviu Rebreanu, Bistrita
Coordonatori proiect: prof. Vasile Duda ( Romania), Hans Georg Franchy ( Germania)
Cartile intitulate COLOREAZA BISTRITA au fost tiparite si distribuite claselor pregatitoare cu sprijinul integral al ROMBAT Group Bistrita.


Festivitatea de premiere a participantilor are loc in data de 2 iunie 2015, in Sala de expozitii a Liceului de Arte Corneliu Baba, Bistrita din strada Dornei, nr. 1, orele 16,00.
Jurizarea cuprinde 12 sectiuni, iar pentru fiecare sectiune se acorda un premiu in valoare de 100 lei. Asociatia de prietenie germana-saseasca-romana, Wiehl-Bistrita a oferit fondul de premiere al concursului.


Expozitia de prezentare cuprinde si lucrari ale elevilor din ciclul primar de la Liceul de Arte Corneliu Baba, realizate in tehnica mixta sub coordonarea directorului Macedon Retegan.

Va asteptam cu drag!


Director : prof. Retegan Macedon

0 comentarii2989 vizualizări29 mai 2015




rss 2.0
rss 2.0