Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 25 Aprilie 2024 - 14587
Copiii romani, un mare potential pentru Europa.

Parintii investesc masiv in invatarea limbii engleze. In ultimii zece ani, marile centre internationale de limba engleza devin o prezenta constanta in Romania, deoarece generatiile tinere din tara noastra demonstreaza tot mai mult un potential foarte mare de a revolutiona multe domenii de activitate din Uniunea Europeana, printre care se numara si Tehnologiile Informatiei (IT). Una dintre barierele, pe care europenii doresc sa le dizolve, este cea lingvistica, iar specialistii considera ca limba engleza reprezinta baza lingvistica ce ii va ajuta pe tinerii nostri sa se integreze mai usor pe piata muncii din tarile europene.

            Specialistul in educatie, Stefania Filip este unul dintre antreprenorii autohtoni care a identificat aceasta nisa si a inceput sa implementeze, cu succes, in Romania, un sistem de tip franciza la nivel regional si national de invatare a limbii engleze, dupa o metoda revolutionara, dezvoltata de profesorul si lingvistul britanic Helen Doron. Metoda educationala, implementata deja de 5 ani in Romania de catre Stefania Filip, a ajutat peste 2 milioane de copii din intreaga lume sa vorbeasca limba engleza si deja a dat roade si in randul copiilor romani.

 Specialist: "Valoarea sistemului lingvistic comun este esentiala in mediul profesional al viitorului apropiat"

Totodata specialistul in educatie este de parere ca Uniunea Europeana a generatiilor viitoare nu se poate dezvolta sanatos in absenta unui sistem lingvistic comun, iar valoarea acestuia este esentiala in mediul profesional al viitorului apropiat. "Tinerii care deprind abilitati de nivel mediu si avansat in invatarea unei limbi straine de circulatie internationala isi cresc considerabil sansele de a reusi si de a se adapta pe viitor. Motivatia mea este de a aduce educatia de calitate aproape de copiii si de tinerii romani. Consider ca exista un potential foarte mare pe care il putem dezvolta in beneficiul copiilor romani. Au nevoie de calitate in educatie, si de a le oferi cele mai bune conditii pentru invatare", declara Stefania Filip.

            Expertul in educatie mentioneaza, de asemenea, ca limba engleza este o disciplina fundamentala pentru programa educationala a unui copil si asta deoarece Romania trebuie sa tina pasul cu trendul mondial, in care importanta limbii engleze in plan international devine tot mai vizibila si mai pronuntata. "Atunci cand un copil isi poate formula un discurs coerent si natural in limba engleza, sprijinit de motivare constanta, putem observa o tranzitie facila catre un tanar adult ce se poate adapta rapid in medii profesionale variate", conchide Stefania Filip, coordonatorul Centrului International Helen Doron English in Romania.

            Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astazi engleza datorita metodei de invatare a limbii engleze la nivel bilingv Helen Doron English.

 

 

Persoana de contact

Stefania Filip

Coordonator Helen Doron English

Telefon: 0722.204.395;

E-mail:

se_romania@helendoron.com

 

 

Transmite pentru Bistritanews.ro

Dr. Tanase Tasente

Director General

Plus Communication

0725.465.508

 

 

 

0 comentarii3185 vizualizări25 iunie 2015




rss 2.0
rss 2.0