Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Miercuri 27 Mai 2020 - 21704 vizitatori azi
Cartea, deschizatoare de drumuri.

Prescolarii din grupa Mare B (Grupa Albinutelor) de la Gradinita cu Program Prelungit Nr. 3 Bistrita au derulat pe perioada a trei saptamani (11.01.16 - 29.01.16) proiectul tematic denumit "Cartea, deschizatoare de drumuri". In cadrul acestui proiect prescolarii si-au satisfacut curiozitati despre drumul arbore-carte, mai exact etapele prin care trece cartea pana ce ajunge pe raftul bibliotecii, de asemenea au desfasurat diferite activitati cum ar fi interpretarea rolurilor eroilor si printeselor din povesti, comemorarea poetului national, Mihai Eminescu, realizarea unor carticele personalizate, in care au fost autori pentru o zi si nu in ultimul rand activitatea care i-a captat cel mai mult, vizita la tipografie.

Proiectul s-a incheiat prin vizita scolarilor din clasa I C, clasa Iepurasilor, de la Sc. Gimnaziala "Avram Iancu" la gradinita indrumati de d-na invatatoare Ana Maria Biris. Cu ocazia acestei vizite prescolarii le-au prezentat ceea ce au realizat pe parcursul proiectului, le-au recitat cateva poezii din opera lui Eminescu, le-au cantat, dar mai ales le-au impartasit cu entuziasm ceea ce au aflat despre fabricarea hartiei si tiparirea cartii.

La finalul vizitei scolarii i-au apreciat pe colegii lor mai mici, viitori scolari, si le-au oferit diplome de merit pentru activitatile desfasurate in cadrul proiectului tematic. Activitatile derulate pe parcursul celor trei saptamani s-au realizat cu sprijinul doamnei director, Carmen Muscari-Salvan si sub indrumarea educatoarelor: Maria Fetti si Anamaria Muresan.

 

 

prof. inv. prescolar Maria Fetti si Anamaria Muresan

Gradinita cu Program Prelungit Nr. 3 Bistrita

0 comentarii3248 vizualizări29 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0