Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 26 Septembrie 2020 - 10146 vizitatori azi
Surpriza pentru toti elevii din comuna Ilva Mica.

Joi, 4 februarie 2016, incepand cu ora 10.30, Parohiile Ortodoxe Ilva Mica I si Ilva Mica Somes, din Protopopiatul Nasaud, au organizat in Sala de evenimente a Primariei Ilva Mica un spectacol - surpriza pentru toti elevii din comuna la incheierea semestrului I al anului scolar 2015-2016. Aceasta idee a apartinut celor doi pastori de suflete din localitate, parintelui Iuliu Brici - din Parohia Ilva Mica Somes, si parintelui Stefanita Potra - din Parohia Ilva Mica I.

            Invitatii speciali ai acestui eveniment au fost membrii Trupei de Teatru pentru Copii "Alexandru Misiuga" din cadrul Centrului Cultural Municipal "George Cosbuc" din Bistrita. La spectacolul pus in scena de membrii Teatrului de papusi au luat parte copiii celor doua scoli din comuna Ilva Mica, impreuna cu parintii lor, dar si directorul Prangate Octavian, cadre didactice si cei doi preoti parohi, Iuliu Brici si Stefanita Potra.

Aceasta activitate cultural-educativa s-a dorit a fi o prelungire, si in acelasi timp o completare a activitatilor catehetice desfasurate cu regularitate in parohiile din Ilva Mica, dar in acelasi timp se inscrie si in cadrul protocolului de cooperare incheiat intre parohiile si scolile din localitate.

 

Material realizat de pr. Cornel Coprean.

0 comentarii3080 vizualizări05 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0