Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 29 Mai 2020 - 8820 vizitatori azi
"Ascultati-ne povestile".

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, in colaborare cu Asociatia "Armonia "Bistrita si Colegiul National "Liviu Rebreanu" Bistrita, organizeaza joi, 26 mai, de la ora 14,00 expozitia cu titlul "Ascultati-ne povestile". Activitatea se va desfasura la Colegiul National "Liviu Rebreanu" Bistrita si reprezinta punctul final al proiectului cu acelasi titlu, desfasurat impreuna cu partenerii mentionati, in perioada 19 aprilie - 26 mai 2016.

Proiectul si-a propus, de-a lungul desfasurarii sale, sa ajute 22 de tineri liceeni din Bistrita sa isi descopere trecutul si sa inteleaga comunitatea din care fac parte, in sensul respectarii istoriei, culturii si identitatii locale, in asa fel incat, participantii la proiect sa nu fie doar simplii vizitatori ai obiectivelor muzeale ci utilizatori activi ai informatiei si parteneri de discutie. In acest scop, in cadrul saptamanii "Scoala Altfel" Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud a organizat o serie de vizite tematice destinate elevilor la: Muzeul Memorial "Liviu Rebreanu", Muzeul Graniceresc din Nasaud, Muzeul Memorial "George Cosbuc" si Muzeul de Arta Comparata  Singeorz Bai. 

In urma vizitelor realizate, cei 22 de  elevi de la C.N " Liviu Rebreanu", coordonati de prof. Claudiu Sular, au fost invitati sa realizeze cateva postere prin intermediul carora sa analizeze si sa prezinte informatiile care le-au starnit interesul, in scopul dezvoltarii si valorificarii experientei culturale precum si a decodificarii mesajului perceput de ei. Acestea fac subiectul expozitie de joi, 26 mai 2016, pe care va invitam sa o vizitati.

 Va asteptam cu drag!

 

        Manager,

 Alexandru Gavrilas.

0 comentarii2877 vizualizări25 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0